BAY CITY BUILDERS

Keppa – rakennuspalvelua Lahest

KATTOTYÖT

– viherkatto, huopakatto, kattosaneeraus –

Kattotyöt voi hoitaa myös huovuttamalla. Kaunis huopakatto kestää taas pitkään.

Teemme laadukkaat katon korjaukset ja uudisrakennusten kattotyöt. Tekemämme kattotyöt ovat suurimmaksi osaksi viherkatto tai huopakatto töitä.

Kun kattosaneeraus tai katon korjaus on valmis, uuden katon hoito ja tarkastus säännöllisin väliajoin sekä oikeanlainen ylläpito takaavat pitkäkestoisen lopputuloksen.

Kun kyseessä on viherkatto tai huopakatto, Katepalin yhteistyökumppanina voimme taata asiakkaillemme ammattitaitoisen työn laadun, laadukkaat pitkäikäiset tuotteet sekä turvalliset työvälineet ja työtekniikat.

Kaikkiin tekemiimme kattotöihin hankimme suoraan valmistajalta myös laadukkaat Nescon sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet.

Toteutamme myös aurinkopaneleiden asennuksia katolle.

Viherkatto on tulevaisuuden katto.
Katepalin palahuopakatto.

VIHERKATTO

Viherkatto on tulevaisuuden kattomateriaali. Se on trendikäs ja ympäritöystävällinen vaihtoehto kun tehdään kattosaneeraus. Viherkatto auttaa hulevesien hallinnassa kaupungissa, puhdistaa ilmaa ilmansaasteista sekä parantaa niin asukkaan itsensä kuin naapureiden viihtyisyyttä samalla. Viherkatto auttaa pitämään asunnon lämpimänä talvella ja viileänä kesällä ja vähentää näin energian kulutusta.

Erilaisia viherkatto tyyppejä on monenlaisia mutta tässä on muutama esimerkki: katto- ja kansipuutarha, sammalkatto, heinäkatto, maksaruohokatto, niitty-/ketokatto sekä kunttakatto. Viherkatto voi olla niin loiva, kuin jyrkkäkin. 

Jyrkkä viherkatto saa alleen vesiesteitä niin ettei vesi pääse valumaan pois liian nopeasti jonka seurauksena viherkatto saattaisi täysin nuutua. Toisaalta loivalle katolle kuten tasakatollekin on erityisen tärkeää että vesi pääsee valumaan pois tarpeeksi nopeasti salaojituksen edesauttamana, ettei liika vesi pääse vaurioittamaan kattorakenteita.

Järeä vesieristys ja tukevat ja laadukkaat rakenteet, niin ettei kasvien juuret vaurioita vesieritystä ajan saatossa, ovat tärkeitä etenkin kun on kyseessä viherkatto. Katon vesieristykseen käytettävä kermiyhdistelmä täytyy valita katon pohjamateriaalin mukaan. Ammattilaisina me osaamme auttaa viherkaton oikean kermiyhdistelmän valitsemisessa jotta asiakas voi nauttia katostansa mahdollisimman pitkään. 

HUOPAKATTO

Huopakatto tai nykyiseltä nimeltään bitumikate on kestävä sekä monia hyviä ominaisuuksia omaava kattotyyppi. Huopakaton pinta ei ole liukas vaan hieman karhea, joka auttaa kenkää pysymään katossa kiinni eikä luisumaan kattotöitä tehdessä. Huopakaton karhea pinta auttaa myös lumia pysymään katolla, joten huopakatto on asukkaalle turvallinen myös talvella.

Huopakatto voidaan toteuttaa isoina paloina rullasta tasakatolle tai pieninä valmiiksi leikattuina laattoina erilaisille jyrkillekin katoille. Käyttämämme Katepalin huopakattolaatat on valmistettu SBS-kumibitumista ja ne sopivat minkälaiseen kohteeseen tahansa, koska ne ovat sitkeitä, joustavia sekä kestäviä.

Huopakatto on saatavissa yksikerroksisena tai kaksikerroksisena. Ammattilaisemme osaavat auttaa jotta asiakkaan tarpeisiin sopiva ja oikeanlainen huopakatto saadaan valittua. Huopakatto on helppohoitoinen katto, joka kestää hyvin vettä ja erilaisia muita  sääolosuhteita, esimerkiksi pakkasta tai kovaa tuulta. Rakennukseen jossa ei haluta kuunnella sateen ropinaa sateella tai tuulen aiheuttamaa katon pauketta, huopakatto on hyvä valinta. Huopakatto on hiljainen ja erittäin pitkäkestoinen vaihtoehto perinteisille pelti- ja tiilikatoille.

 

YHTEYSTIEDOT

Keppa Oy

Y-tunnus: 3158512-8

Pekka Koponen

Puh. 045 103 8808

pekka(at)keppa.fi

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot puhelimitse 045 103 8808 tai sähköpostilla pekka(at)keppa.fi.