BAY CITY BUILDERS

Keppa – rakennuspalvelua Lahest

SISÄMAALAUS JA ULKOMAALAUS

Omakotitalon ulkomaalaus

Sisämaalaus ja ulkomaalaus hoituu sujuvasti ammattimaalareidemme päästessä työn vauhtiin. He ymmärtävät pohjatöiden tärkeyden kauniin lopputuloksen saavuttamiseksi.

Moni kuluttaja miettii kuinka monta kertaa samaa seinää voi maalata? Vastaus on että jos ammattilainen tekee pohjatyöt oikein, ei kukaan osaa aavistaakaan, vaikka seinässä olisi ollut kymmeniäkin kerroksia maalia päällekäin. Maalikerroksia poistetaan pohjatöiden yhteydessä kaapimalla ja hiomalla pinta sileäksi ja sen jälkeen mahdolliset reiät paikataan ja pinta pestään mahdollisimman puhtaaksi. Kun myös maalit valitaan ammattilaisen avustuksella on lopputulos, maalin väri ja pinta sellaisia, jotka eivät kaduta pitkänkään ajan päästä. 

Autotallin lattian sisämaalaus auttaa pitämään lattiapinnan hyvänä pitkään.
Omakotitalon ulkomaalaus

SISÄMAALAUS

Sisämaalaus on helppo ja nopea tapa muuttaa sisustusta kun siltä tuntuu. Sisämaalaus on mahdollista toteuttaa melkein säällä kuin säällä. usein on suositeltavaa että ilman kosteus ei ole liian korkea tai liian matala. Siksi kannattaakin välttää maalaamista aurinkoisina hellepäivinä ja kuivina pakkaspäivinä. Ammattilaisella on ilmankostuttimia ja kuivureita mikäli ilmankosteus ei ole tasapainossa. Maalaus kannattaa aina aloittaa katosta ja sitten maalata seinät. Maalarimme auttavat juuri tilaasi sopivan pohjamaalin ja maalin valitsemisessa ja sitten maalauksen toteuttamisessa. Ammattilaisen hoitama sisämaalaus on vaivatonta ja stressivapaata asiakkaalle, koska ammattilainen tietää minkälainen maali sopii asiakkaan tarpeisiin ja miten maalauksen pystyy toteuttamaan ilman turhia virheitä. Jos seiniä tai kattoa tarvitsee tasoittaa, on ammattimaalarilla siihenkin valmiudet jotta maalauksen lopputuloksesta saataisiin mahdollisimman kaunis.

ULKOMAALAUS

Ulkomaalaus on yleensä talon ulkoverhouksen maalausta tai piharakenteiden maalausta. Suomessa ulkomaalaus onnistuu yleensä toukokuun alusta syyskuun loppuun aurinkoisina tai pilvisinä, muttei liian kuumina päivinä. Kun ammattilainen valitsee oikean sään, pohjatuotteen ja Suomen ilmastoon soveltuvan maalin, voi maalaustyön lopputuloksesta nauttia pitkään, jopa 7-10 vuotta. Oikein tehty ulkomaalaus ja sen ylläpitäminen auttavat puupintaa pysymään suojassa kosteus- ja homevaurioilta ja lahoamiselta. Kun kulunutta maalipintaa ei huolleta tai uusita, ovat kohdat joista maali on hilseillyt pois erityisen alttiita vaurioille. Olisi hyvä kerran kesässä pölyharjata tai kevyesti vesipestä ulkoverhous jolloin halkeamat ja mahdolliset kuluneet kohdat on helppo huomata ja maalata, jotta puupinta pysyisi mahdollisimman suojattuna ja hyvänä pitkään.

YHTEYSTIEDOT

Keppa Oy

Y-tunnus: 3158512-8

Pekka Koponen

Puh. 045 103 8808

pekka(at)keppa.fi

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot puhelimitse 045 103 8808 tai sähköpostilla pekka(at)keppa.fi.