BAY CITY BUILDERS

Keppa – rakennuspalvelua Lahest

Rakennustyöt: sisäremontti, saunaremontti, kylpyhuoneremontti, julkisivusaneeraus

Keittiöremontti, vessaremontti ja suihkuremontti valmiina.

Sisäremontti

 

Keittiö remontin jälkeen.
Valkoinen rapattu omakotitalo.
Saunaosasto remontin jälkeen.

SISÄREMONTTI

Sisäremontti voi käsittää mitä vain remonttia joka tapahtuu rakennuksen sisällä. Sisäremontti voi olla esimerkiksi keittiöremontti, sisäilmakorjaus, lattiaremontti, huoneistoremontit. 

Keittiö joka sopii omiin ruoanlaitto mieltymyksiin on jokaisen kokkaajan unelma. Hyvällä suunnittelulla ja laadukkailla materiaaleilla saadaan aikaan kestävä ja miellyttävä keittiö jossa ruoanlaitto on nautinnollista. Vuonna 2021 keittiötrendit tulevat luonnosta. Niin värit kuin materiaalitkin ovat luonnonläheisiä. Esimerkiksi lämpimiä harmaita ja puu ja luonnon kivi ovat 

JULKISIVUSANEERAUS

Julkisivusaneeraus kattaa myös rakennusten rappauksen.

KYLPYHUONEREMONTTI JA SAUNAREMONTTI

Muraalimaalaus eli seinämaalaus on taidetta jossa maalari maalaa seinälle, kattoon tai useammalle seinälle suurikokoisen maalatun kokonaisuuden. Tätä taitoa ei  ihan jokaiselta koulutetultakaan maalarilta löydy. Muraalimaalauksesta innostuneet ammattitaitoiset maalarimme kuuntelevat asiakkaan toiveita ja tarpeita jonka pohjalta he toteuttavat yksilöidyn taideteoksen joko julkisivuun tai sisälle tehosteseinälle. Muraalimaalaus yhdistää kuvaan erilaisia elementtejä jotka voivat olla hahmoja, taustoja, symboleita tai jopa tekstiä.

TAPETOINTI

Myös tapetointi sujuu maalareiltamme käden käänteessä. Ammattitaitoisen tapetoijan alaa ovat vanhan tapetin nopea, tehokas ja siisti poisto jonka jälkeen uusi tapetti saadaan siististi laitettua seinälle. Nykyään on saatavilla paljon erilaisia tapetteja erilaisiin tarpeisiin. Ammattitaitoinen tapetoija osaa suositella asiakkaalle juuri hänen seinänsä ja talonsa tarpeisiin soveltuvaa tapettia. Tapettityyppejä on esimerkiksi tasoitustapetti jolla epätasainen seinä saadaan näyttämään mahdollisimman tasaiselta, fototapetti on omasta tai jonkun muun ottamasta valokuvasta teetetty tapetti tehosteseinälle, maalaustapetin päälle voidaan maalata esim. vedenkestävällä maalilla jolloin tapettia voidaan käyttää tilassa johon tarvitaan vedenkestävyyttä, sitten on perus kuitutapetti, lasikuitutapetti, paperitapetti ja vinyylitapetti joilla on jokaisella omat käyttötarkoituksensa.

KOHDEKUVIA