BAY CITY BUILDERS

Keppa – rakennuspalvelua Lahest

HUONEISTO- JA KEITTIÖREMONTIT

Keittiö remontin jälkeen.

Laajamittaiset ja pienemmätkin huoneisto- ja keittiöremontit. Lattiaremontti, sisäilmakorjaus, tapetointi.

Sisäremontti voi käsittää mitä vain remonttia joka tapahtuu rakennuksen sisällä. Sisäremontti voi olla esimerkiksi huoneisto- ja keittiöremontti, sisäilmakorjaus tai lattiaremontti.

Keittiö, joka sopii omiin ruoanlaitto mieltymyksiin, on jokaisen kokkaajan unelma. Hyvällä suunnittelulla ja laadukkailla materiaaleilla saadaan aikaan kestävä ja miellyttävä keittiö, jossa ruoanlaitto on nautinnollista. Sisäilmakorjauksella saadaan mukavuutta elämiseen. Lattiaremontti voi muuttaa asunnon ilmettä; se voidaan myös toteuttaa eri materiaalilla kuin aikaisempi, jolloin käyttömukavuus paranee.

Tapetointi on yksi yleisin sisäremontti. Ammattitaitoisen tapetoijan alaa ovat vanhan tapetin nopea, tehokas ja siisti poisto jonka jälkeen uusi tapetti saadaan siististi laitettua seinälle. Nykyään on saatavilla paljon erilaisia tapetteja erilaisiin tarpeisiin. Ammattitaitoinen tapetoija osaa suositella asiakkaalle juuri hänen seinänsä ja talonsa tarpeisiin soveltuvaa tapettia. Tapettityyppejä on esimerkiksi tasoitustapetti jolla epätasainen seinä saadaan näyttämään mahdollisimman tasaiselta, fototapetti on omasta tai jonkun muun ottamasta valokuvasta teetetty tapetti tehosteseinälle, maalaustapetin päälle voidaan maalata esim. vedenkestävällä maalilla jolloin tapettia voidaan käyttää tilassa johon tarvitaan vedenkestävyyttä, sitten on perus kuitutapetti, lasikuitutapetti, paperitapetti ja vinyylitapetti joilla on jokaisella omat käyttötarkoituksensa.

YHTEYSTIEDOT

Keppa Oy

Y-tunnus: 3158512-8

Pekka Koponen

Puh. 045 103 8808

pekka(at)keppa.fi

Tarjouspyynnöt ja yhteydenotot puhelimitse 045 103 8808 tai sähköpostilla pekka(at)keppa.fi.